OVER ONS

De Praktijk

Onze praktijk is gevestigd aan de  Beesdseweg 3-1 te Culemborg.

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en nemen ruim de tijd voor overleg. Samen met u bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Controles worden in principe elk half jaar uitgevoerd. Zo kunnen we u tijdig adviseren en is de kans op problemen aanzienlijk kleiner. Na de behandeling vragen we u om bij de balie een vervolg- en/of controle afspraak in te plannen.

In geval van spoed of pijn krijgt u bij ons in principe altijd voorrang en is een afspraak maken dus niet strikt noodzakelijk. Echter, hoe eerder u in zo’n situatie belt, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn.

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen

Reiniging
Preventie
Mondzorg

Het Team

Tandarts Gert Jan van Os

Ik ben sinds 1980 tandarts in Culemborg. Vanaf die tijd voer ik een
algemene tandartspraktijk, waarbij ik u zo goed mogelijk probeer
te helpen met tandheelkundige zorg.

Big- registratienummer: 49023136102

Invalkracht Esmee Gerritsen

Esmee is 2e jaars MBO tandartsassistente student aan het Koning Willem 1 college.

Ze heeft bij ons stage gelopen en werkt tijdelijk maandag dinsdag donder-en vrijdagochtend bij ons in de praktijk

Preventie assistente Deborah Noya-Boekweit

Deborah is geboren in Culemborg en is sinds 2009 werkzaam bij ons in de praktijk. Zij heeft haar tandartsassistente opleiding in 2010 met succes afgerond. In de tussentijd heeft ze meerdere cursussen gevolgd, waaronder ook de opleiding tot Preventieassistente, dit diploma heeft ze met succes in 2012 behaald. Naast het assisteren aan de stoel mag zij ook tandsteen verwijderen en röntgenfoto’s maken.

Deborah is werkzaam op Maandag, Dinsdag en Woensdag.

Preventie assistente Agnes van Beek-van der Noord

Agnes is geboren in Groningen en is in 2012 naar Gelderland verhuisd. Sinds 2012 is zij werkzaam bij ons in de praktijk. Zij heeft haar tandartsassistente opleiding al meer dan 25 jaar geleden afgerond, in de tussentijd heeft ze meerdere cursussen behaald, waaronder haar opleiding voor Preventie assistente. Zij is bekwaam om tandsteen te verwijderen en röntgenfoto’s te nemen.

Agnes is werkzaam op de Maandag ochtend , Dinsdag, Donderdag en Vrijdag ochtend.

Tandartsassistente Dieke Ippel-van Laar

Dieke is geboren en woonachtig in Ingen. Zij is sinds 2018 werkzaam als stoelassistente in onze praktijk.

Dieke heeft ervaring als tandartsassistente en heeft de cursus anesthesie met succes gevolgd.

Dieke haar werkdagen zijn: Maandag, Dinsdag Woensdag, Donderdag ochtend en Vrijdag ochtend.

Vanaf 1 januari 2013 reguleert de overheid de tarieven in mond- en tandheelkundige zorg. De volledige tarievenlijst met omschrijvingen, zoals vastgesteld door de Nederlandse ZorgAutoriteit, kunt u inzien via deze link.

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics voor de gene met een tandartsverzekering. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig
Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Betalingsregeling
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036-2031900. Ma tot en met vrij van 09.00 tot 17.00 uur. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Geen Tandartsverzekering?
Mocht u geen verzekering hebben, dan gaat uw nota niet via Infomedics. Wij sturen dan uw nota per post of per mail

Bij ons in de praktijk werken wij samen met Hoeksma Dental Art  (0345 – 518054)

Wij doen er alles aan om u de beste tandheelkundige zorg te bieden en hebben daarover graag goed contact met u. Daar kunt u van op aan. Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden, dan vragen wij u dit eerst persoonlijk met ons te bespreken. Voor ons is het belangrijk te weten dat u een probleem hebt of niet helemaal tevreden bent. Wij willen u graag uitleggen waarom we iets op een bepaalde manier hebben gedaan en meestal lost dit onduidelijkheden op. We vertrouwen er op dat we gezamenlijk een oplossing vinden.

Klachtenregeling
Meestal is een gesprek voldoende om samen tot een oplossing te komen. Als u er met uw tandarts toch niet uitkomt kunt u gebruik maken van de KNMT klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten, zie KNMT klachtenservice